## **Tennessee Public Charter School Commission**

Commission Meeting
Thursday, July 30, 2020 | 9:15 a.m. – 5 p.m. CT

## Agenda

9:15 – 9:30 a.m.	<ul> <li>Welcome (Tom Griscom, Commission Chair)</li> <li>Roll Call to Establish Quorum</li> <li>Review and Approval of Agenda</li> <li>Approval of Prior Minutes</li> <li>Process Review (Chris Richards, Chair of Committee of the Whole)</li> </ul>
9:30 – 10:15 a.m. 10:15 – 10:25 a.m. 10:25 – 10:35 a.m.	45 Minute Interview – Candidate 1 10 Minute Discussion of Candidate 1 10 Minute BREAK
10:35 – 11:20 a.m. 11:20 – 11:30 a.m. 11:30 – 11:40 a.m.	45 Minute Interview – Candidate 2 10 Minute Discussion of Candidate 2 10 Minute BREAK
11:40 – 12:25 p.m. 12:25 – 12:35 p.m.	45 Minute Interview – Candidate 3 10 Minute Discussion of Candidate 3
12:35 – 1:00 p.m.	LUNCH BREAK
1:00 – 1:45 p.m. 1:45 – 1:55 p.m. 1:55 – 2:05 p.m.	45 Minute Interview – Candidate 4 10 Minute Discussion of Candidate 4 10 Minute BREAK
2:05 – 2:50 p.m. 2:50 – 3:00 p.m. 3:00 – 3:10 p.m.	45 Minute Interview – Candidate 5 10 Minute Discussion of Candidate 5 10 Minute BREAK
3:10 – 3:55 p.m. 3:55 – 4:05 p.m. 4:05 – 4:15 p.m.	45 Minute Interview – Candidate 6 10 Minute Discussion of Candidate 6 10 Minute BREAK
4:15 – 5:00 p.m.	Discussion and Determination of Finalists; Adjourn